Tein minä pienen ihmiskokeen, toki vain ihmiskokeen. Itselläni. 

Menin Citymarkettiin ja päätin kuulostella, mitä mieltä osani ovat eri osastojen tavaroista. Mikään osasto ei ollut minun puolestani kielletty. Työkaluosastolla oli hyvä mieli, Yrjö olisi ostanut miehelleni veitsisarjan joululahjaksi jos olisi ollut rahaa. Kysyin häneltä, haluaisiko hän ihan itse kokeilla tulla kanssani kunnolla pintaan jossain lautapeli-illassa jossa pelataan kilpailullista sotapeliä, ja hän ei ainakaan tyrmännyt asiaa.

Kissaliukureita myydään vieläkin! Pinkkejä ja vihreitä! Voi voi, mulla oli sellainen punainen ala-asteella. Ja voi niitä metallijalaksisia pulkkia. Aika moni sisälläni vakuuttui niiden tarpeellisuudesta. 

Lumilapioitakin oli kiva katsoa. Jouluvalot ja elektroniikka eivät kiinnostaneet ketään. Sitten tuli vaateosasto, tytöt halusivat katsoa juoksuhousuja, mutta sitten kun kysyin Yrjöltä haluaisiko hän katsoa miesten vaatteita, tulos oli aikamoinen.

Tokihan Yrjö siis halusi niitä katsoa. Noora facepalmasi ja mutisi "Ei ei ei ei ei hyvänen aika ei". Katsoimme joitakin paitoja, se oli yllättävän mukavaa. Lopulta Yrjö turhautui siihen että Noora oli niin negatiivinen, ja totesi, että mennään sitten pois, phyh (no rumemmilla sanoilla kyllä). Lopun reissua oli pakko kävellä sellaisella ryhdillä, että en nähnyt pinkkiä takkiani, ja ostin makkaraa jota nyt popsin tässä raakana ja kylmänä suoraan paketista. 

Noora myös vaivaantuu Yrjön kiroilusta ja uhoamisesta. 

Melkein haluan sanoa "mielenkiintoista" mutta raavin päätäni, miten saan nämä kaksi sopimaan saman pään sisään?