Jos joku täältä sattuu etsimään tietoa foorumin tilasta, niin joo, se on alhaalla, ja ei, minulla ei ole mitään virallista tietoa siitä milloin se nousee takaisin. Näyttäisi olevan jokin erityisen iso päivitys meneillään. Välillä näen kirjautumissivun ja se on eri näköinen kuin ennen, mutta yksikään linkki ei toimi.

Itse olen taas siinä vaiheessa olojen vaihtelua, että kylläännyttää olla sairas. Väsyttää katsoa omaa sairautta, heikkoutta, traumoja, epäonnistumisen tunnetta. Haluan leikkiä tervettä, mutta se ei tietenkään onnistu. Suorituskyky ei ole ollenkaan sama kuin terveellä. Puhunkin ihan sietämättömän hitaasti ja kömpelösti. Tällä hetkellä kipeä jalkakin harmittaa, vaikka hetki sitten vielä suorastaan iloitsin siitä, että jokin kipu minussa näkyy päivänselvästi ulospäin.

Tämä on osittain vastareaktiona siihen, että olen pääsemässä/päässyt traumojen käsittelyssä erittäin ristiriitaiselle alueelle ja en vain yksinkertaisesti jaksa olla siellä tutkimassa koko aikaa. Sellaisia traumoja on niin paljon helpompi katsoa, mitkä on helppo määritellä. Harmi kyllä se ei riitä loppuun asti. Jotkut osistani ovat hyvin järkyttyneitä siitä, että heidän asenteensa tiettyjä vaikeammin määriteltäviä traumoja kohtaan voi olla ollut virheellinen. Etenkin se asenne, että olisin itse ollut niistä suurimmassa vastuussa, vaikka olen ollut vielä ala-asteella. 

Lähipiiriini on tullut minua noin seitsemän vuotta nuorempi, trendikäs ja menevä nainen. Tällä hetkellä kohtaan hänet lähes päivittäin. Kontrasti välillämme on uskomaton. Tunnen itseni niin uskomattoman juntiksi. Toisaalta ihan hyvin voi olla niinkin, että hänellä yksinkertaisesti on enemmän rahaa ylläpitää kaunista kuorta kuin minulla. Koskaan ei voi tietää heti kättelyssä. 

Positiivisena uutisena kerron, että aion kokeilla joogaa huomenna. Jännittää, koska kehoni on toisaalta yli-, toisaalta aliliikkuva. Parhaassa tapauksessa siitä tulee hyvinvointia tukeva asia terapian rinnalle. Etenkin nyt, terapeutin kesäloman alla, sellaiselle on kyllä kysyntää.