Nukuin huonosti viime yönä. Toivon että siihen on enemmän kuin yksi syy, ja että voin vaikuttaa omalla toiminnallani niihin muihin syihin. Sen täytyy olla niin. Hätäännyn ajatuksesta, että niin ei olisikaan.

Olin toivonut, että muistan vielä miltä tuntuu olla näin väsyksissä. Olin sittenkin unohtanut. Yritän nyt kirjoittaa siitä jotain muistiin.

Olo vuorottelee epätodellisen kevyen ja raskaan ja kipuilevan välillä. Huomio kiinnittyy toisenlaisiin asioihin kuin hyvänä päivänä. Varsinkin musiikki kuulostaa ihan erilaiselta. Kysyttäessä, mitä tämä erityisesti vaikeuttaa, en osaa vastata koska en muista. Ajatukset vaihtuvat oudoksi hiljaisuudeksi ja katkenneiksi sanoiksi. Jopa päässäni aina ja ikuisesti jumittavat laulunpätkät kuulostavat hyppiviltä levyiltä, siis tavallista huomattavasti enemmän. Katse kiinnittyy johonkin yksityiskohtaan, mutta fokus häviää ja jään tuijottamaan näkemättä kunnolla. 

Nettisivu antaa virheilmoituksen:

Internal error
Sorry! This website is experiencing technical difficulties. Cannot access the database.

Kahta ylläolevaa riviä piti korjata ehkä kymmenen kertaa, koska en pystynyt kopioimaan lukemaani. Samaistun virheilmoitukseen.

Ostan yhdestä kaupasta pussin karkkia, en ota vastaan kuittia, ja sitten saapastelen toiseen kauppaan karkkipussi taskusta pilkottaen. Tajuan vasta kaupan sisällä, että näytän varkaalta eikä minulla ole edes kuittia. Toistan itselleni, "älä mene karkkihyllylle" että valvontakamerasta voidaan todeta, etten ole ollut siellä. Lopulta selviydyn tilanteesta, kukaan ei edes kysy mitään. En pysty päättämään, tarvitsenko muovikassia yhden maitotölkin kotiin kantamiseen, joten matkustan ruuhkabussissa yksi maitotölkki sylissä.