Foorumi on ollut nyt useamman päivän alhaalla. Välillä etusivulle pääsee, mutta sieltä ei pääse eteenpäin. Toivottavasti se saadaan pian taas käyttökuntoon.

Elämä on ollut viimeisen viikon verran erittäin yllättävää. Jatkoin tosiaan taas opiskeluja, ja kaikesta "mä en osaa, miksi mä yritän" -panikoinnista huolimatta huomaan osaavanikin huomattavasti paremmin kuin odotan. Tapasin myös hiljattain ihmisen kaukaa menneisyydestä, ja se tapaaminen meni täysin vastoin odotuksia - hyvällä tavalla. Sain uuden ystävän. Ihan outoa, yritän tässä saada koko pääni käsittämään tämän ja saan siitä hyvästä outoja fyysisiä tuntemuksia ja päänsärkyä.

En ole päässyt terapiaan viime viikon maanantain jälkeen käytännön syistä johtuen, mutta ensi viikolla se jatkuu jälleen. Mitä ihmettä aion sanoa? On kuin minusta olisi päällä aivan eri puolet kuin pari viikkoa sitten. Eri tunteet, eri käsitykset, eri taidot. Eri valmiudet nousta sängystä ja suorittaa raskaita asioita. Eri ahdistuksen aiheet. Vanha tuttu sosiaalisten tilanteiden kammo hikoiluineen nousee liikkuessa kohti opiskelupaikkaa, ja kadun sitä, että leikkautin hiljattain itselleni jälleen otsatukan.